Portret fotoshoot

Al vanaf € 35,=

Een goed portret is een uitstekende manier om uzelf te presenteren, op uw website, in drukwerk, of op sociale media zoals LinkedIn. En natuurlijk is een mooi portret is voor de mensen om u heen ook een mooie manier om u te zien zoals u bent: in uw kracht, persoonlijkheid, en vitaliteit.

 

Gezinsshoot

Al vanaf € 39,=

 

Bedrijfsfotografie

Al vanaf € 39,=

Zoek je een zakelijke portretfoto? Dan is het goed om te weten voor wie de foto is bedoeld.
Een persoonlijke Facebook profiel foto is echt iets anders dan een zakelijke foto voor een bedrijfswebsite. Een vakantiefoto werkt perfect op Facebook, maar voor een bedrijfsfoto zoek je toch iets met een zakelijke uitstraling. Dit mag best een foto zijn die buiten is gemaakt, of bij een machine of product.

 

BOUDOIRSHOOT 
Al vanaf € 39,=

 

Love shoot

Al Vanaf € 50,=

Dit is een belevenis op zich voor jong en oud. Gezelligheid en vrolijkheid is de rode draad tijdens de shoot.

 

Zwangerschap fotoshoot. Al vanaf € 49,=

Het mooiste moment wil je natuurlijk vastleggen.

Je bent zwanger, één van de mooiste periodes van je leven! Dat wil je natuurlijk vastgelegd hebben. Wij doen dat niet standaard. Wij maken Boudoir en Bodyscape foto's .  
Je krijgt alle foto's digitaal . 
Visagie is bij te boeken tegen meer prijs.

 

VOORWAARDEN FOTOSHOOTS

De fotoshoots zijn uitsluitend te boeken als '' at your home shoot '' , buitenlocatie of een door jou gekozen locatie in Deventer of omgeving.  

De prijzen zijn basic ( alleen de fotograaf , eventueel met draagbare studio indien nodig ) 

Extra opties , zoals visagist , hairstylist , studiofotografie en photoshoppen  kan geboekt worden tegen extra betaling.